Eten en drinken

Een geslaagde barbecue: vergeet dit niet om jouw tuinfeest compleet te maken 

BBQ vlees Hillegom

De temperaturen in Nederland zijn weer boven de 30 graden. Stranden en recreatieplassen worden massaal bezocht. Echter kun je er dichtbij huis ook een heel leuk feest van maken. Met dit warme weer gaat vaak de barbecue aan. Wat haal jij in huis voor de visite die straks op de stoep staat? In dit artikel lees je wat zeker niet mag ontbreken bij zo’n gezellige barbecue. 

#1 Lekker eten 

Bij een barbecue hoort echt lekker eten thuis. Op een avond als deze schotel je je gasten een goed stukje vlees voor. Ambachtelijk vlees koop je bij BBQ Vlees Hillegom. Dit malse vlees is echt het beste voor op de barbecue. 

De vega variant 

Heb je gasten voor de BBQ uitgenodigd die vegetarisch eten? In de supermarkt haal je van bijna alle soorten vlees een vega variant. Zo maak je iedereen blij. 

#2 Drankje erbij 

Een biertje of een wijntje smaakt heerlijk bij goed eten. Haal voldoende ijsblokjes in huis, dat heb je wel nodig met deze hitte. Wil je er helemaal een speciale happening van maken? Gin tonics zijn ook heerlijk verfrissend. 

#3 Duikje in het zwembad 

Niet iedereen heeft de luxe van een zwembad in de tuin of in de buurt. Gelukkig kun je bij de bekende zaken je eigen zwembad halen. Koop er dan wel een elektrische pomp bij. Met deze warmte heb je er echt geen zin in om zo’n ding op te blazen. 

#4 Leuke muziek 

Muziek en een feestje gaan ook altijd goed samen. Maak je eigen playlist aan op Spotify of zoek een andere playlist met zomerse hitjes. Dit kunnen fijne Hollandse meezingers zijn. Of kies voor een paar tropische hits. Het ligt er maar net aan wat de smaak van jouw gasten is. 

#5 Goed gezelschap 

Last but not least: een feestje is niet compleet zonder vrienden en familie. Heb je leuke buren? Vraag die dan op visite. Dan komt het helemaal goed met die feestelijke BBQ. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *