Eten en drinken

Een verfrissende Tinto

Tinto

Het is zomer, je geniet van het zonnetje in je tuin met wat vrienden en jullie lusten wel wat te drinken. Iets verkoelends om precies te zijn. Tinto is jouw oplossing! Deze heerlijk verfrissende cocktail maakt jouw zomeravonden nog net wat lekkerder en relaxter dan ze al zijn. Presenteer het drankje in een mooi glas met genoeg ijsblokjes en je bent good to go! De ijsblokjes maken deze drank uitermate geschikt om op een hete zomerse dag te nuttigen als je toe bent aan wat verkoeling. Met dit drankje zorg je voor een heerlijke middag of avond met het ultieme zomergevoel.

Waan je in Spanje

Tinto wordt ook wel de rode wijn van de zomer genoemd. Waar rode wijn wat zwaarder is, brengt dit drankje je juist verlichting in de zomer waar jij aan toe bent. Met een mix aan ingrediënten en de ijsblokjes die ervoor zorgen dat het drankje ijskoud is, is dit drankje perfect als het buiten warm is. Een echt gezelligheidsdrankje om samen met vrienden of familie van te genieten. Bij elke slok van deze verwennerij waan je je in de mooie natuur van Spanje. Bij elke slok droom je weg in gedachten en zit je in Spanje te kijken naar de geweldige zonsondergang aan zee.

Perfecte zomerdrankje

Bij elke slok die je van dit heerlijke drankje neemt voel je de tintelingen op je tong die zorgen voor die smaakexplosie waar jij naar op zoek was. Daarnaast leent de Tinto zich ook nog eens perfect voor mooie foto’s waar het zomerse gevoel vanaf spat. Het drankje mag dan wel de rode wijn van de zomer zijn, maar dat betekent niet dat je niet op andere momenten kunt drinken. Neem het bijvoorbeeld ook op een late avond in de herfst of lente, of lekker onder een dekentje in de winter zodat je weer even terug kan denken aan die heerlijke zomeravonden van een paar maanden geleden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *