Diensten

Grootmoeders oude antieke klok herleeft 

antieke klokken Breda

Soms kom je ze nog wel eens tegen op antiekmarkten of rommelmarkten. Antieke klokken. Prachtige voorwerpen, vaak gebroken of lelijk geworden. Misschien zouden ze goed passen in jouw antieke of juist moderne interieur. Wat kan je met antieke klokken doen? Antieke klokken in Breda. kan je hier uitstekend laten repareren. Die antieke klokken blijken nog best goed op te knappen zijn. Sterker nog soms hebben ze geheimen. Een antieke klok heeft van oudsher al een beetje een intellectuele zweem om zich heen hangen die goed past in een landelijk buitenhuis of bibliotheek. Daarmee is het een object dat goed past in bepaalde design stijlen.

Restauratie van antieke klokken in Breda

In de loop der tijd hebben veel antieke klokken een verandering ondergaan. Eigenaren die hun klok hebben aangepast. Antiquairs herstellen deze antieke klokken in in Breda. Vaak worden wijzerplaten of klokkasten aangetroffen die overgeschilderd zijn in de loop der jaren. Na restauratie komen dan de mooiste wijzerplaten en kasten naar voren. Gegarandeerd een eyecatcher in jouw woning.

De antieke klok in het interieur

Sommige objecten passen uitstekend in sommige stijlen van inrichting van je huis. Zo staan beelden uitstekend in een klassieke strakke stijl. Zo ook antieke klokken. Een oud object zoals bijvoorbeeld een staande antieke klok past uitstekend in een moderne of landelijke inrichting. De klok zal met de juiste verlichting de aandacht trekken. Daarnaast geeft de antieke staande klok de huiseigenaar ook een bepaalde intellectuele zweem. Het zou dus een aanrader zijn voor bijvoorbeeld een ouderwetse bibliotheek of studeerkamer in huis.

Reparatie en onderhoud van antieke klokken

Naast de restauratie is het ook vaak nodig om de antieke klok van grootmoeder  te laten repareren zodat hij zijn oorspronkelijke functie als klok weer terug krijgt. Daarnaast is het belangrijk om een antieke klok goed te onderhouden. Met een goed onderhouden, gerestaureerde, antieke klok heb je zeker een pronkstuk in je kamer staan. Het straalt uit wie je bent en je bent altijd bij de tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *