Fashion

Linen tunics and dresses are very comfortable

Linen tunics and dresses

Een tijdloze trend in de mode-industrie zijn natuurlijk linen tunics and dresses. Linnen is natuurlijk een erg comfortabele stof, die ook bij warm weer erg prettig aan de huid voelt. Jurken en tuniekjes van deze stof zijn bovendien geschikt voor elk lichaamstype, want het materiaal valt heel soepel. Het fijne aan linen tunics and dresses is dat de stof niet aan je lijf plakt, wat ze ideaal maakt voor bij warme temperaturen. Als je snel zweet of het gauw benauwd hebt dan zijn deze dus ideaal. Overigens staan ze ook in de winter erg leuk. Draag er dan een panty of maillot onder, een paar fijne laarsjes en eventueel een comfortabel vest.

Linen tunics and dresses voor een basic look

Als jij niet zo iemand bent die constant met alle trends meewaait dan zijn linen tunics and dresses voor jou ideaal. Deze zijn namelijk altijd goed, in elk seizoen komen ze terug. De naturel look van dit materiaal maakt dat het een hele tijdloze uitstraling heeft, vandaar dat linnen kleding altijd al populair is geweest. Het is een relatief duur materiaal, maar het geld zeker waard want het is van goede kwaliteit, en het gaat ontzettend lang mee. Sterker nog, linnen tunics and dresses van een goed merk kunnen je leven lang meegaan. Als je ze voorzichtig wast en ze daarna uithangt dan blijft dit materiaal heel erg lang mooi. En omdat ze nooit uit de mode gaan investeer je dus echt in een item waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

Less is more

Het eeuwige statement achter de linen tunics and dresses trend is natuurlijk ‘less is more’. De mooie kleuren van linnen (veelal op natuurlijke wijze geverfd) zijn allesbehalve schreeuwerig, en maken jouw look basic, maar toch stijlvol. Door de mooie pasvorm van vele van deze jurkjes en tunieken kleedt het heel mooi af. De grovere structuur van de stof verhult bovendien jouw mindere punten. Wat wil je nog meer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *