wonen

Deuren voor een moderne of industriële inrichting

Stalen deuren

Stalen deuren wat zijn dat? Dat zijn deuren van metaal vaak met veel glas bewerkt. Stalen deuren zijn modern en zijn echte aanraders voor huizen en bedrijfspanden waarbij het interieur iets stoers, industrieel of moderns moet uitstralen. Het geeft tevens ook een authentieke uitstraling aan het pand. Veel van de stalen deuren zijn vierkanten met glas maar natuurlijk kunnen de deuren ook circulaire diamantvorm of andere vormen bevatten. Kortom ze zijn naar ieders smaak aan te passen.

Verschillende maten en kleuren

Stalen deuren zijn niet alleen te verkrijgen in een saaie metalic kleur. Ze zijn zelfs in vele kleuren te verkrijgen. Hierdoor passen de stalen deuren uitstekend in een persoonlijk gemaakte industriële inrichting of moderne inrichting van een woning of bedrijfspand. De kleur van de stalen deuren bepaalt de sfeer van de ruimte, strak, levendig gekleurd in opvallende kleuren of authentiek zwart. de deur bepaalt de sfeer. Voordat je deuren aanschaft voor je huis kan je echter maar wel even de deuren opmeten. De deuren zijn in vele maten te verkrijgen maar wellicht moeten ze voor jou op maat worden gemaakt.

Duurzame stalen deuren, makkelijk te onderhouden.

Het grootste voordeel van stalen deuren is de duurzaamheid. Houten deuren moet je na een aantal jaren vervangen vanwege slijtage. Stalen deuren zijn erg stevig en slijten niet. Hooguit het glas in de deur kan breken. De deur zelf breekt niet. Daarnaast is het door d fabrikant makkelijk te onderhouden. Slechts één keer per jaar reinigen is voldoende.

Combineren met stalen kozijnen of puien

Als je echt dol ben op deze stalen stevige en moderne look kan je ervoor kiezen om ook de kozijnen en zelfs hele puien van staal te voorzien. Zeker voor werk gerelateerde ruimtes zijn stalen puien voorzien van glas aan te raden. Niet alleen is dat een prachtig gezicht maar het verbeterd aanzienlijk het licht in de ruimte. Dit is zeker voor werk ruimtes zeer aan te raden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *